Gästrike Vatten

Lediga jobb

Vatten är världens äldsta dryck och vårt viktigaste livsmedel. Gästrike Vattens uppdrag är att underlätta människors vardag och bidra till en hållbar samhällsutveckling i våra fem ägarkommuner.

Tio anställda i varselkläder och skyddshjälm står i utrymme med betong på väggar och golv.

Gästrike Vatten är ett kommunägt VA-bolag som ser till att kommunalt vatten och avlopp fungerar dygnet runt i Gävle, Hofors, Ockelbo, Älvkarleby och Östhammar kommuner. Från våra cirka 50 vatten- och avloppsreningsverk levereras rent vatten till runt 150 000 personer och verksamheter, därefter renas det använda vattnet innan vi återlämnar det till naturen.

Idag närmar vi oss 150 medarbetare och omsätter årligen runt 350 mkr. Vi befinner oss mitt i en spännande resa, allt det som byggdes för 50–70 år sedan ska tas om hand och uppgraderas för att möta morgondagens krav. Samtidigt sker en stark utveckling i våra kommuner, det gör att vi behöver hitta hållbara lösningar för att säkerställa vatten och avlopp för fler invånare. Vi står inför stora investeringar och interna förändringar kopplade till digitalisering och nya arbetssätt. Därför stärker vi upp vår organisation med fler kollegor och nya kompetenser som vill vara med och bidra i vår utvecklingsresa.

Hos oss får du ett utvecklande arbete med stor delaktighet och eget ansvar på en arbetsplats som genomsyras av ett stort engagemang.

Just nu söker vi:

För tillfället har vi inga lediga tjänster.

Frågor?

Har du frågor är du välkommen att kontakta:

Fredrik Ekström (HR-chef)

Telefon: 026-17 51 76
Epost: fredrik.ekstrom@gastrikevatten.se

Bodil Ander (HR-partner)

Telefon: 026-17 26 86
Epost: bodil.ander@gastrikevatten.se

Senast ändrad: