Gästrike Vatten

Det sägs att våra kroppar består till 70 % av vatten.
– Fint, då kan du ju redan nästan allt om vår bransch...

Världens viktigaste jobb!

Gästrike Vatten är en framtidsbransch som producerar och distribuerar världens viktigaste livsmedel. För vad ska man annars säga om vatten? Det som är livets viktigaste byggsten. Nu är det väl inte så många som funderar på det när de vrider på kranen för att fylla ett glas vatten, eller spola på toaletten. Rent vatten bara kommer och avloppet tar bara någon hand om. Utan att man behöver tänka så mycket på det.

""
""

Rent vatten är ingen självklarhet!

Med de miljö- och klimatförändringar som vi står inför, är rent drickvatten något av en utmaning. Visst har vi gott om vatten i Sverige och i våra kommuner Gävle, Hofors, Ockelbo, Älvkarleby och Östhammar. Men det betyder inte att rent vatten är en självklarhet. Vatten är ett arv som vi måste skydda. Därför kommer den som har kunskap om vatten också att vara mycket eftertraktad i framtiden. Hur ser din framtid ut?

""

Vill du jobba med oss?

På Gästrike Vatten arbetar vi aktivt för att våra medarbetare ska trivas och tar fasta på våra värdeord - trygghet, tydlighet, tillgänglighet och tillväxt.

""

Yrken inom företaget

Vill du jobba med vatten så finns det en mängd olika yrken att välja mellan. Gemensamt för de flesta är någon form av teknisk eller naturvetenskaplig bakgrund, inom till exempel miljö, teknik, IT, kemi eller biologi.

""

Utbildningsvägar

Miljö, vatten, väg och vatten, teknik, kemi, biologi, bygg- och anläggning, ekonomi, geografisk informationsteknik, juridik, kommunikation, ekonomi.