Gästrike Vatten

Håll dig uppdaterad via RSS

Prenumerera på RSS-flöden och få uppdateringar om driftinformation och nyheter via RSS direkt när de publiceras. Ladda ner den länk som passar dig bäst i din RSS-läsare så får du aktuell driftinformation och nyheter i din RSS läsare.

Det finns mängder med olika RSS läsare på marknaden. Allt från gratis till de som kostar några hundralappar. De flesta e-postprogram och webbläsare klarar idag av att hantera RSS. Börja med att titta där om du är osäker. I Outlook högerklickar du bara på RSS feeds och väljer "lägg till ny RSS feeds" och klistrar in länken till den RSS kanal du vill prenumenera på. Nedan finns även några länkar till andra stora RSS läsare som är gratis.


Feedlylänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
En av de mest populära läsarna med smarta funktioner och möjlighet att få fram statistik över dina egna flöden. Läsaren är gratis och går att ladda ner som App till både Android och iOS.


Shrooklänk till annan webbplats
En av de bästa läsarna för Mac. Snabb på uppdateringar och bra stöd för podcastsändningar.


Bloglineslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Påminner om Google Reader och är enkelt och lättanvänd i sitt upplägg. Även möjligt att göra tillfälliga »spellistor« med flöden


Mobispinelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
RSS-läsare specialanpassad för mobilen. Vill vara mer än en vanlig läsare och satsar på filtreringsfunktioner som ger dig anpassad information på »förstasidan«.

Adress
Gästrike Vatten AB
Hamnleden 20
806 41 Gävle

Epostadress
info@gastrikevatten.se

Telefonnummer
Tel 020-37 93 00

Måndag - fredag
9-12 och 13-15

Linked Inlänk till annan webbplats