Gästrike Vatten

Glad Valborg

Vi önskar alla en skön valborg och ger 500 vattenflaskor och 1 500 overheadark för att tillverka skydd till vård- och omsorgspersonal av till våra kommuner.

Vi önskar alla en skön valborg och ger 500 vattenflaskor och 1 500 overheadark för att tillverka skydd till vård- och omsorgspersonal av till våra kommuner.

Även om valborg detta år kanske blir något annorlunda än vad många av oss är vana vid på grund av corona-pandemin så är det mycket som fortfarande fungerar som vanligt. Att leverera vatten i din kran och ta hand om ditt avloppsvatten dygnet runt, året om är en självklarhet för oss. Vi hoppas att du känner dig trygg med att vår verksamhet fungerar precis som vanligt! Vi finns här för dig!

Vi hjälper de som hjälper

Under Corona-pandemin har många fina initiativ att hjälpa varandra tagits. Vi vet att det råder stor brist på skyddsmaterial i vården just nu. Vi har inventerat våra lager och har hittat cirka 1 500 overhead-ark som vi den senaste veckan har levererat till våra kommuner. Av dessa kan skydd till vård- och omsorgspersonal tillverkas.

Vi har också gett totalt cirka 500 vattenflaskor så att personalen lättare kan dricka det goda kranvattnet nu under våren och den stundande sommaren.

Både OH-arken och vattenflaskorna var väldigt uppskattat!

Men nuvarande situation och spridningen av Coronaviruset, covid-19, ställer extra krav på vårt agerande. Läs mer om vårt arbete kopplat till coronaviruset här »​ Länk till annan webbplats.

Ändrade öppettid under valborg

Vi har stängt den 30 april och 1 maj. Välkommen tillbaka den 4 maj.

Vi önskar alla en riktigt skön valborg!

Rahim Bazrafshan lastar in OH-ark och vattenflaskor i bilen för att leverera till våra kommuner.

Till toppen