Om oss

Gästrike Vatten ansvarar för dricksvattenförsörjningen och avloppshanteringen i kommunerna Gävle, Hofors, Ockelbo, Älvkarleby och Östhammar. Vi är ett gemensamt VA-bolag som ägs av de ingående kommunerna. Vi arbetar för en hållbar utveckling och en framtid med friskt vatten, rena sjöar och hav.

Genom att samla kompetens om vatten och tekniska resurser från fem kommuner i driftbolaget Gästrike Vatten har vi en bra grund för vårt fortsatta arbete.
 
Vi ger dig en trygg VA-försörjning
Vi arbetar för en trygg, långsiktig och god dricksvattenförsörjning samt en miljöanpassad avloppshantering.  Vi är cirka 100 medarbetare som tillsammans arbetar för god service, hög kvalitet och ett gott affärsmannaskap. Vi ger dig ett gott​dricksvatten av hög kvalitet och leder bort och renar avloppsvatten!

Har du frågor kring ditt dricksvatten, vad du får spola ner i avloppet eller om dagvatten? Ska du bygga nytt eller bygga om, vill du anmäla en vattenläcka eller har andra frågor om vatten och avlopp eller din VA-faktura. Då har du kommit helt rätt. Vi får varje dag massor av frågor om vatten och avlopp. Svaren på många av frågorna hittar du på vår webbplats. Här kan du också göra VA-anmälan, anmäla ägarbyte, meddela att du haft källaröversvämning, ta del av aktuell VA-taxa och mycket annat.
 
Verksamhetsplan 2019
Gästrike Vattens verksamhetsplan 2019 beskriver inriktning och aktiviteter för Gästrike Vatten med dotterbolag. Varje bolag har en interbudget, en investeringsbudget 2019 plan 2020-2022 och en investeringsutblick 2025. De ligger till grund för beslut i respektive bolag.
Läs hela verksamhetsplanen 2019 här »​
 
Mina sidor
På Mina sidor kan du lämna mätarställning och se fakturahistorik. Till Mina sidor »
 
Kontakta oss
Hittar du inte svaret på din fråga på vår webbplats, hör gärna av dig till vår kundservice på tel 020-37 93 00 eller e-post info@gastrikevatten.se. Vi har öppet för kundfrågor alla vardagar kl 9-12 och 13-15. Akut felanmälan kan du göra dygnet runt på samma telefonnummer. Till Kundservice »
Sidan skapad 2013-12-27 12:41:34
Senast ändrad 2019-04-08 14:08:35