Gästrike Vatten
""

Gästrike Vatten söker VA-ingenjör inriktning utredning

Vi har världens viktigaste jobb – att trygga ditt vatten nu och för kommande generationer!

Häng med oss på resan mot framtidens VA-lösningar.

Hos oss får du ett utvecklande arbete med stor frihet och eget ansvar i en bransch där du kan vara trygg med att det kommer att finnas jobb och det finns gott om utmaningar även i framtiden.

Vi arbetar aktivt för att våra drygt 135 medarbetare ska trivas och vi erbjuder goda möjligheter till kompetensutveckling. För oss är det viktigt att du kan ha en bra balans mellan arbete och fritid.

Vi söker en nyfiken ingenjör med inriktning mot Ledningsnät. Hos oss får du en bred roll i utvecklingen av tekniska lösningar för morgondagens system för dricksvattenförsörjning och hantering av avloppsvatten, VA.

Enhetens ansvar omfattar att förvalta, utveckla och förnya ledningsnätet för dricksvatten, spillvatten och dagvatten i våra fem ägarkommuner. På enheten arbetar VA-ingenjörer, Utredningsingenjörer, Kartingenjörer samt Uppdragsledare med frågor och förbättringar kopplade till vårt ledningsnät.

Arbetsuppgifter

Som VA-ingenjör hos oss kommer du att arbeta tillsammans med dina kollegor på Teknikenheten och ha ett aktivt samarbete med många roller både internt och externt inom våra ägarkommuner.

I rollen arbetar du med att utreda funktion och status på ledningsnätet för att ta fram underlag till förbättringar och underhållsinsatser. Du kommer att få planera hur framtida förbättringar ska göras och vara delaktig i genomförandet tillsammans med övriga kollegor. Din roll är en del av en grupp med olika specialister som tillsammans planerar och genomför den viktiga uppgiften att tillse rätt funktion för att få bra funktion på våra ledningar långsiktigt och en god service av VA- tjänster till våra kunder.

Kvalifikationer

I rollen som VA-ingenjör ser vi gärna att du har högskole- eller civilingenjörsutbildning, gärna inom teknik, eller har erfarenhet som bedöms likvärdig. Du kanske arbetar eller har arbetat som utredare, projektör, konsult eller projektingenjör, gärna inom samhällsbyggnadsområdet. Din erfarenhet kan komma från områden som VA, mark, anläggning, energi eller likvärdiga teknikområden.

Du är en nyfiken och kommunikativ ingenjör som har ett stort intresse för samhällsbyggnad. Du trivs att hitta bra lösningar genom samverkan och delar gärna med dig av dina idéer och kunskaper i gruppen. Du är bekväm med att arbeta självständigt, har tålamod och gott ordningssinne.

B-körkort är ett krav.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast: 2023-03-30

Referensnummer: C127343

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Erik Lindblom
Enhetschef
026-175 130
eric.lindblom@gastrikevatten.se

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!

Har du skyddad identitet, kontakta ansvarig rekryterare för vidare instruktioner för ansökan.

Inför rekryteringsarbetet har Gästrike Vatten tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vill du veta var vi finns?

""

Vilka är Gästrike Vatten?

Gästrike Vatten koncernen ansvarar för dricksvattenförsörjningen och avloppshanteringen i kommunerna Gävle, Hofors, Ockelbo, Älvkarleby och Östhammar. Gästrike Vatten är ett gemensamt VA-bolag som ägs av de ingående kommunerna. Vi arbetar för en hållbar utveckling och en framtid med friskt vatten, rena sjöar och hav.

 

Till toppen