Gästrike Vatten
""

Gästrike Vatten söker VA-ingenjörer

Vi har världens viktigaste jobb – att trygga ditt vatten nu och för kommande generationer!

Häng med oss på resan mot framtidens VA-lösningar.

Vi erbjuder

Som anställd på Gästrike Vatten får du ett utvecklande arbete med stor frihet och eget ansvar i en bransch där du kan vara trygg med att det kommer att finnas jobb och gott om utmaningar även i framtiden.

Vi arbetar aktivt för att våra drygt 125 medarbetare ska trivas och vi erbjuder goda möjligheter till kompetensutveckling. För oss är det viktigt att du kan ha en bra balans mellan arbete och fritid.

Din roll

Som VA-ingenjör ansvarar du tillsammans med dina kollegor inom enheten teknik för förvaltning, utveckling och förnyelse av VA-nätet för dricks-, spill- och dagvatten i våra fem ägarkommuner. I rollen bidrar du till att genomföra investeringar och förbättringar på såväl kort som lång sikt.

Under 2022 kommer vi att strategiskt rekrytera flera medarbetare, varför vi kommer ha möjlighet att anpassa arbetets innehåll utifrån dina erfarenheter och kompetens. Nedan är exempel på arbetsuppgifter som kan förekomma:

  • Utreda och projektera nyanslutningar
  • Utreda behov av förnyelsearbete för befintligt ledningsnät samt föreslå åtgärder
  • Teknikansvarig för ledningsnät i våra uppdrag och projekt så som exploateringar och omvandlingsområden
  • Utveckla samt upprätthålla tekniska standarder
  • Beräkna och dimensionera ledningsnätet och anslutningar

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig med högskole- eller universitetsutbildning med inriktning mot VA eller motsvarande utbildning. Eftersom vi söker flera medarbetare kan din arbetslivserfarenhet variera men du ska minst ha arbetat några år som VA-ingenjör eller projektör, antingen kommunalt eller som konsult.

Dina personliga egenskaper och förmågor

Som ingenjör är du nyfiken, lösningsorienterad och kommunikativ. Du trivs att samverka med andra för att hitta bra lösningar och delar gärna med dig av dina idéer och kunskaper. Du är bekväm med att arbeta självständigt och vill ta ansvar för att utveckla teknik och arbetssätt.

Anställning och ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid, med tillträde efter överenskommelse. Placeringsort Gävle. Kollektivavtal finns.

Välkommen med din ansökan via e-post till nyttjobb@gastrikevatten.se
Din ansökan vill vi ha senast 31 augusti.

Kontakt

Vill du veta mer? Du är välkommen att ringa mig efter den 8 augusti, så berättar jag mer om jobbet och Gästrike Vatten.

Hanna Kulla, enhetschef Ledningsnät teknik, 026 – 17 51 66.

""

Vilka är Gästrike Vatten?

Gästrike Vatten koncernen ansvarar för dricksvattenförsörjningen och avloppshanteringen i kommunerna Gävle, Hofors, Ockelbo, Älvkarleby och Östhammar. Gästrike Vatten är ett gemensamt VA-bolag som ägs av de ingående kommunerna. Vi arbetar för en hållbar utveckling och en framtid med friskt vatten, rena sjöar och hav.

 

Till toppen