Gästrike Vatten
""

Gästrike vatten söker
VA-ingenjör

Vi har världens viktigaste jobb – att trygga ditt vatten nu och för kommande generationer!

Häng med oss på resan mot framtidens VA-lösningar.

Vi erbjuder

Som anställd på Gästrike Vatten får du ett utvecklande arbete med stor frihet och eget ansvar i en bransch där du kan vara trygg med att det kommer att finnas jobb och gott om utmaningar även i framtiden.

Vi arbetar aktivt för att våra drygt 115 medarbetare ska trivas och vi erbjuder goda möjligheter till kompetensutveckling. För oss är det viktigt att du kan ha en bra balans mellan arbete och fritid.

Din roll

Som VA-ingenjör ansvarar du, tillsammans med dina kollegor inom Teknikenheten, för förvaltning, utveckling och förnyelse av VA-nätet för dricks-, spill och dagvatten i våra fem ägarkommuner. I rollen bidrar du till att genomföra investeringar och förbättringar för våra kunder och kommuninvånare på både kort och lång sikt.

I det dagliga arbetet med att utveckla tekniska lösningar för ledningsnät och VA-anläggningar får du ta ansvar för att planera och driva förbättringar, investeringar, ta fram tekniska krav och genomföra utredningar.

Under 2022 kommer vi att strategiskt rekrytera flera medarbetare, varför vi kommer ha möjlighet att anpassa arbetets innehåll utifrån dina erfarenheter och kompetens.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig med högskole- eller civilingenjörsutbildning med erfarenhet från samhällsbyggnadsområdet. Du kanske arbetar som utredare, projektör, konsult eller projektingenjör. Din erfarenhet kan komma från områden som VA, mark, anläggning, energi eller likvärdiga teknikområden.

Dina personliga egenskaper och förmågor

Som ingenjör är du nyfiken och kommunikativ. Du trivs att samverka med andra för att hitta bra lösningar och delar gärna med dig av dina idéer och kunskaper. Du är bekväm med att arbeta självständigt och vill ta ansvar för att utveckla teknik och arbetssätt. Din goda förmåga att samordna hjälper dig att skapa och upprätthålla goda kontakter med dina intressenter.

Anställning och ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid, med tillträde efter överenskommelse och placeringsort är Gävle. Kollektivavtal finns.

Välkommen med din ansökan via e-post till nyttjobb@gastrikevatten.se

Din ansökan vill vi ha senast 2022-01-30.

Kontakt

Vill du veta mer? Ring mig så berättar jag mer om jobbet och Gästrike Vatten.

Johanna Harrysson, Avdelningschef Ledningsnät, 026 – 17 51 47.

""

Vilka är Gästrike Vatten?

Gästrike Vatten koncernen ansvarar för dricksvattenförsörjningen och avloppshanteringen i kommunerna Gävle, Hofors, Ockelbo, Älvkarleby och Östhammar. Gästrike Vatten är ett gemensamt VA-bolag som ägs av de ingående kommunerna. Vi arbetar för en hållbar utveckling och en framtid med friskt vatten, rena sjöar och hav.