Gästrike Vatten
""

Gästrike Vatten söker uppdragsledare med inriktning ledningsnät

Vi har världens viktigaste jobb – att trygga ditt vatten nu och för kommande generationer!

Häng med oss på resan mot framtidens VA-lösningar.

Vi erbjuder

Vill du vara med i utvecklingen av framtida VA-lösningar i våra ägarkommuner, då är arbetet som uppdragsledare ett arbete för dig. Vi erbjuder ett spännande och ansvarsfullt arbete där du blir en viktig länk mellan våra kommuner, kunder och den expertis som finns inom Gästrike Vatten.

Din roll

I arbetet kommer du att leda uppdrag eller underhållsåtgärder där resultatet är viktigt för ett driftsäkert ledningsnät. Som uppdragsledare kommer du att få helhetsansvar från identifierat behov till genomförd åtgärd. Du kommer att få arbeta med kravställning, projektering och entreprenad samt samordna olika aktörer för att nå bra leverans i dina uppdrag. Du kommer att ingå i en grupp, på enheten Teknik Ledningsnät, där ni gemensamt arbetar aktivt med förbättringar på ledningsnätet.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som har utbildning inom teknikområdet gärna en högskoleutbildning med ingenjörsinriktning. Du har erfarenhet inom samhällsbyggnadsområdet och har arbetat tidigare med uppdrag eller projekt inom markanläggning.

För att lyckas i rollen är du väl bekant med de olika faserna inom byggprocessen, från projektering till upphandling och entreprenad. Du har kompetens kring upphandlingsregler och har goda kunskaper kring arbetsmiljöfrågorna kopplade till ansvarsområdet.

Dina personliga egenskaper och förmågor

Denna roll är en roll där du ska kunna samordna många olika aktörer, varför du trivs med att samverka med andra för att nå bästa resultat. Du är kommunikativ och har lätt för att dela med dig av dina idéer samt lyssna in andras.

I arbetet ingår det att dokumentera och sammanställa data, beställningsunderlag och genomföra uppföljning så du ska känna dig bekväm med dator och skriftlig administration.

Anställning och ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid, med tillträde efter överenskommelse. Placeringsort är Gävle. Kollektivavtal finns.

Välkommen med din ansökan via e-post till nyttjobb@gastrikevatten.se . Din ansökan vill vi ha senast 15 oktober. Märk din ansökan i ämnesraden med ”UL ledningsnät”.

Kontakt

Vill du veta mer? Ring mig så berättar jag mer om jobbet och Gästrike Vatten.

Johanna Harrysson, avdelningschef Ledningsnät, 026 – 17 51 47.

""

Vilka är Gästrike Vatten?

Gästrike Vatten koncernen ansvarar för dricksvattenförsörjningen och avloppshanteringen i kommunerna Gävle, Hofors, Ockelbo, Älvkarleby och Östhammar. Gästrike Vatten är ett gemensamt VA-bolag som ägs av de ingående kommunerna. Vi arbetar för en hållbar utveckling och en framtid med friskt vatten, rena sjöar och hav.

 

Till toppen