Gästrike Vatten

Gästrike vatten söker Uppdragsledare med inriktning exploatering

""

 Vi har världens viktigaste jobb – att trygga ditt vatten nu och för kommande generationer!

Häng med oss på resan mot framtidens VA-lösningar.

Vi erbjuder

Hos oss får du ett utvecklande arbete med stor frihet och eget ansvar i en bransch där du kan vara trygg med att det kommer att finnas jobb och gott om utmaningar även i framtiden.

Vi arbetar aktivt för att våra drygt 115 medarbetare ska trivas och vi erbjuder goda möjligheter till kompetensutveckling. För oss är det viktigt att du kan ha en bra balans mellan arbete och fritid.

Din roll

Vill du ha en central roll i utbyggnaden av framtida VA-lösningar i våra ägarkommuner, då är arbetet som uppdragsledare med inriktning på exploatering ett arbete för dig. Vi erbjuder ett spännande och ansvarsfullt arbete där du blir en viktig länk mellan våra kommuner, kunder och expertisen inom Gästrike Vatten.

Som uppdragsledare fungerar du som projektledare i genomförandet av investeringar utifrån Gästrike Vattens exploateringsplanering i utbyggnaden av VA-nätet. Detta innebär att du säkerställer rätt tekniska lösning och att uppdragen genomförs med önskat resultat.

Arbete genomförs i nära samarbete med våra ägarkommuner, privata exploatörer och kunder. I rollen har du många externa kontaktytor med myndigheter, konsulter och entreprenörer, där samarbetet ska leda till att våra VA-lösningar håller rätt kvalitet nu och i framtiden.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig med universitets- eller högskoleutbildning med teknisk inriktning. Du har erfarenhet inom samhällsbyggnadsområdet och har arbetet inom bygg- och/eller anläggningsbranschen. För att lyckas i rollen är du väl bekant med de olika faserna inom byggprocessen, från projektering till upphandling och entreprenad.

Dina personliga egenskaper och förmågor

Denna roll är en ledarroll, varför du trivs i att vara i centrum och samverka med andra för att nå bästa resultat. Du är kommunikativ och har lätt för att dela med dig av dina idéer samt lyssna in andras. Då rollen är under uppbyggnad förväntar vi oss att du kan bidra med att utveckla rollen över tid genom att implementera och utveckla nya processer och arbetssätt.

Anställning och ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid, med tillträde efter överenskommelse och placeringsort är Gävle. Kollektivavtal finns.

Välkommen med din ansökan via e-post till nyttjobb@gastrikevatten.se

Din ansökan vill vi ha senast 2022-01-30.

Kontakt

Vill du veta mer? Ring mig så berättar jag mer om jobbet och Gästrike Vatten.

Johanna Harrysson, Avdelningschef Ledningsnät, 026 – 17 51 47.

""

Vilka är Gästrike Vatten?

Gästrike Vatten koncernen ansvarar för dricksvattenförsörjningen och avloppshanteringen i kommunerna Gävle, Hofors, Ockelbo, Älvkarleby och Östhammar. Gästrike Vatten är ett gemensamt VA-bolag som ägs av de ingående kommunerna. Vi arbetar för en hållbar utveckling och en framtid med friskt vatten, rena sjöar och hav.