Gästrike Vatten

Gästrike Vatten söker senior VA-ingenjör med fokus på stora
projekt

Vi har världens viktigaste jobb – att trygga ditt vatten nu och för kommande generationer!

Häng med oss på resan mot framtidens VA-lösningar.

Gästrike Vattens uppdrag är att underlätta människors vardag och bidra till en hållbar samhällsutveckling i våra fem ägarkommuner, Gävle, Hofors, Ockelbo, Älvkarleby och Östhammar.

Hos oss får du ett utvecklande arbete med stor delaktighet och eget ansvar på en arbetsplats som genomsyras av ett stort engagemang.

Arbetsuppgifter

Vill du bidra med din kompetens i stora samhällsviktiga projekt för medborgarna i våra kommuner, då är rollen som Senior VA-ingenjör ett arbete för dig. Vi genomför nu investeringar i miljardklassen och söker dig med stor erfarenhet av VA-system och ledningsnät. Vi erbjuder en central roll där du får leda, planera och sätta riktning för våra stora investeringar.

I Gävle och i Östhammar genomför vi omfattande investeringar i både befintligt och nytt ledningsnät. I något av dessa projekt kommer du att vara ansvarig ingenjör i framtagande av beslutsunderlag för tekniska vägval och samordnare av tekniklösningar med övriga teknikområden.

Som senior VA-ingenjör har du en ledande roll, utan att vara chef, och leder både externa och interna resurser. Du kommer att arbete tillsammans i många olika team och ha flera olika kontaktytor som till exempel kollegor inom Gästrike Vatten, kunder, entreprenörer, projektledare, projektörer och medarbetare hos våra ägarkommuner.


Våra stora projekt just nu är Projekt vattenförsörjning Mon, Nytt avloppsreningsverk Gävle och Program VA-utveckling östra Östhammar.

Här kan du läsa mer om dessa och andra pågående projekt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är civil- eller högskoleingenjör inom till exempel bygg, vatten- och miljöteknik, samhällsbyggnad eller motsvarande erfarenhet. För denna roll ser vi att du har flera års erfarenhet i ingenjörsrollen inom VA och söker nya utmaningar med stor möjlighet att påverka din roll och inriktning. Du har erfarenhet av att arbeta i projektform med
uppdragsledning, projektledning, projektering eller utredningar inom VA.

Som person är du analytisk med god förmåga att skapa en god struktur för dig och andra. Då detta är en senior roll är det viktigt att du är generös med din kompetens och motiveras av att se människor i din omgivning växa.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast: 2024-08-25
Referensnummer: C201476

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 3

Kontakt

Kontaktpersoner

Eric Lindblom
Chef Teknik ledningsnät och rekryterande chef
026-17 51 30
eric.lindblom@gastrikevatten.se

Johanna Harrysson
Avdelningschef
026-17 51 47
johanna.harrysson@gastrikevatten.se

Övrigt

Placeringsort kan diskuteras utifrån möjligheter för dig och ditt uppdrag.
Varmt välkommen med din ansökan!

Har du skyddad identitet, kontakta ansvarig rekryterare för vidare instruktioner för ansökan.

Inför rekryteringsarbetet har Gästrike Vatten tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

""

Vilka är Gästrike Vatten?

Gästrike Vatten koncernen ansvarar för dricksvattenförsörjningen och avloppshanteringen i kommunerna Gävle, Hofors, Ockelbo, Älvkarleby och Östhammar. Gästrike Vatten är ett gemensamt VA-bolag som ägs av de ingående kommunerna. Vi arbetar för en hållbar utveckling och en framtid med friskt vatten, rena sjöar och hav.