Gästrike Vatten

Gästrike Vatten söker senior ingenjör

Vi har världens viktigaste jobb – att trygga ditt vatten nu och för kommande generationer!
Häng med oss på resan mot framtidens VA-lösningar.

Vi söker en erfaren ingenjör som vill se både verksamheten och kollegorna lyckas. Med bred kompetens och erfarenhet från samhällsbyggnadsområdet tar du en ledande roll i utvecklingen av tekniska lösningar för morgondagens VA-system.

Vi erbjuder dig utveckling, frihet och trygghet

Hos oss får du ett utvecklande arbete med stor frihet och eget ansvar i en bransch där du kan vara trygg med att det kommer att finnas jobb även i framtiden.

Vi arbetar aktivt för att våra drygt 115 medarbetare ska trivas och vi erbjuder goda möjligheter till kompetensutveckling. För oss är det viktigt att du kan ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar en arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla genom att värdesätta de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.

Din roll som senior ingenjör

Som ingenjör hos oss kommer du att ingå i teknikorganisationen och ha ett aktivt samarbete med dina kollegor. Du får en bärande roll i vårt team och med din erfarenhet ser du hur verksamhet och arbetssätt kan utvecklas och förbättras.

I arbetet med att utveckla tekniska lösningar för ledningsnät och tekniska anläggningar tar du ansvar för att planera och genomföra förbättringar, investeringar, utveckla våra tekniska standarder och genomföra utredningar. I samarbete med myndigheter, konsulter och entreprenörer säkerställer du att våra VA-lösningar håller god kvalitet och anläggs i rätt tid till rätt kostnad.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som är senior i din ingenjörsroll med bred kompetens inom samhällsbyggnadsområdet. Du kanske arbetar eller har arbetat som projektör, konsult eller projektingenjör. Din erfarenhet kan komma från områden som mark, anläggning, energi eller likvärdiga teknikområden.

Du har högskoleutbildning inom relevant teknikområde.

Dina personliga egenskaper och förmågor

Du är en generös ledare som gärna delar med dig av din breda erfarenhet. Du trivs i en ledarroll och uppskattar att vara en referenspunkt för andra inom organisationen.

Du är bekväm med att arbeta självständigt och vill ta ansvar för att utveckla teknik och arbetssätt. Din goda förmåga att samordna hjälper dig att skapa och upprätthålla goda kontakter med dina intressenter.

Tjänsteort och ansökan

Tjänsten är placerad i Gävle. Urval och intervjuer sker löpande. Vi ser därför gärna att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt.

Skicka din ansökan tillsammans med personligt brev till nyttjobb@gastrikevatten.se​. Din ansökan vill vi ha senast den 2021-01-12.

Kontakt

Verkar det intressant? Slå en signal så berättar jag mer om jobbet och Gästrike Vatten.

Johanna Harrysson, chef för enheten Projekt och Distributionsteknik, telefon 026-17 51 47.


Inför rekryteringsarbetet har Gästrike Vatten AB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför all kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.