Gästrike Vatten

Gästrike Vatten söker säkerhetssamordnare

Vi har världens viktigaste jobb – att trygga ditt vatten nu och för kommande generationer!

Häng med oss på resan mot framtidens VA-lösningar.

Gästrike Vattens uppdrag är att underlätta människors vardag och bidra till en hållbar samhällsutveckling i våra fem ägarkommuner, Gävle, Hofors, Ockelbo, Älvkarleby och Östhammar.

Hos oss får du ett utvecklande arbete med stor delaktighet och eget ansvar på en arbetsplats som genomsyras av ett stort engagemang.

Arbetsuppgifter

Vill du ha en central roll i uppbyggnaden av Gästrike vattens säkerhetsarbete, då är rollen som Säkerhetssamordnare ett arbete för dig. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete där du, både operativt och strategiskt, samordnar arbetet med att etablera och upprätthålla en god säkerhets- och beredskapskultur inom Gästrike vatten. Dina arbetsuppgifter spänner sig över hela säkerhetsområdet och inkluderar bland annat informationssäkerhet, dataskydd, IT-säkerhet, och krisberedskap.

I rollen agerar du utifrån ett helhetsperspektiv och du arbetar med riskanalyser, upprättande av styrande dokumentation samt implementering av nya arbetssätt och riktlinjer. Din roll är i första hand coachande och rådgivande där du stöttar verksamheten att uppfylla de krav som ställs på vår verksamhet. Då säkerhetsarbetet är ett teamwork är samverkan med såväl kolleger inom bolaget och externa parter centralt för att lyckas i uppdraget.

Säkerhetssamordnarrollen är en relativt ny funktion inom Gästrike vatten, vilket ger dig stora möjligheter att utveckla rollen i framtiden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som arbetat i en samordnande roll inom säkerhetsområdet, gärna med inriktning på informationssäkerhet och säkerhetsskydd. Du har god pedagogisk förmåga med vana att tillsammans med andra implementera nya arbetssätt och rutiner. VI tror att du har akademisk utbildning och att du i tidigare roller fortbildat dig inom exempelvis krishantering och stabsarbete.

Som person gillar du att arbeta proaktivt och självständigt driva dina områden. Du är analytisk och lösningsorienterad med förmåga att genomdriva förbättringar. Som samordnare förväntas du ta en ledande roll, varför du trivs att vara i centrum och samarbete med andra för att uppnå bästa resultat

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2024-08-04
Referensnummer: C199751

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson
Martin Wirdby
Rekryterare
070-244 54 97

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!


Har du skyddad identitet, kontakta ansvarig rekryterare för vidare instruktioner för ansökan.

Inför rekryteringsarbetet har Gästrike Vatten tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

""

Vilka är Gästrike Vatten?

Gästrike Vatten koncernen ansvarar för dricksvattenförsörjningen och avloppshanteringen i kommunerna Gävle, Hofors, Ockelbo, Älvkarleby och Östhammar. Gästrike Vatten är ett gemensamt VA-bolag som ägs av de ingående kommunerna. Vi arbetar för en hållbar utveckling och en framtid med friskt vatten, rena sjöar och hav.