Gästrike Vatten

Gästrike Vatten söker en Redovisningsekonom

Vatten är världens äldsta dryck och vårt viktigaste livsmedel. Vatten- och avloppstjänster är en viktig pusselbit i en hållbar samhällsutveckling. Med fokus på hållbarhet och trygghet producerar Gästrike Vatten dricksvatten till nästan 155 000 invånare i sammanlagt fem kommuner.
Gemensamt för alla bolag inom Gästrike Vatten-koncernen är vårt uppdrag att arbeta för en trygg, långsiktig och god dricksvattenförsörjning samt en miljöanpassad avloppshantering. Vi tar även ansvar för en hållbar utveckling av våra VA-tjänster genom att aktivt delta i samhällsutvecklingen
.

Vi har världens viktigaste jobb – att trygga ditt vatten nu och för kommande generationer!
Häng med oss på resan mot framtidens VA-lösningar.

Letar du efter nya utmaningar i en växande verksamhet? Kanske är du redovisningskonsult som vill kunna påverka mer och följa bolagens utveckling närmre? Eller du kanske jobbar på ett mindre företag och vill ta ett steg i karriären och vara en del i en större organisation? Då kan detta vara något för dig!

Vi erbjuder dig ett arbete där du gör samhällsnytta varje dag

Hos oss får du ett utvecklande arbete med stor frihet och eget ansvar.

Vi arbetar aktivt för att våra drygt 115 medarbetare ska trivas och vi erbjuder goda möjligheter till kompetensutveckling. För oss är det viktigt att du kan ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar en arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla genom att värdesätta de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.

Din roll som Redovisningsekonom

Som redovisningsekonom hos oss på Gästrike Vatten-koncernen kommer du att ingå i ett flexibelt arbetslag med många olika arbetsuppgifter. Tillsammans har vi hand om hela redovisningsprocessen för koncernens sex aktiebolag. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara löpande redovisning och avstämningar i samband med månadsskiften men du kommer även arbeta med anläggningsreskontra samt moms- och skattedeklarationer. För rätt person finns möjlighet att på sikt växa i rollen med utökat ansvar.

I rollen förväntas du vara aktiv och kontinuerligt arbeta med förbättringsarbete när det gäller rutiner, system och processer.

Utbildning och erfarenhet

Du som söker är trygg i att självständigt arbeta med avstämningar av hela balansräkningen, kan upprätta moms- och skattedeklarationer samt har relevant eftergymnasial utbildning. Erfarenhet av arbete med anläggningsreskontra och projekt är också meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i ett affärssystem, på Gästrike Vatten använder vi Unit4 ERP (Agresso).

Dina personliga egenskaper och förmågor

Du är en uppmärksam och noggrann person med en stark drivkraft att leverera resultat och hitta lösningar. Du trivs att arbeta med varierade uppgifter och kan hantera periodvis hög arbetsbelastning.

Anställning och ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde efter överenskommelse.

Individuell lönesättning. Kollektivavtal finns. Placeringsort Gävle.

Din ansökan med personligt brev, CV och löneanspråk sänder du via e-mail till nyttjobb@gastrikevatten.se Din ansökan vill vi ha senast 2021-08-31. Vi kommer att hantera inkommande ansökningar löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Kontakt

Vill du veta mer? Ring mig så berättar jag mer om jobbet och Gästrike Vatten, men vänta gärna med frågorna till 9 augusti då jag är tillbaka från min semester!

Emil Myrberg, Enhetschef Ekonomi, telefon 026-17 51 11.