Gästrike Vatten
""

Gästrike Vatten söker erfarna projektledare

Vi har världens viktigaste jobb – att trygga ditt vatten nu och för kommande generationer!

Häng med oss på resan mot framtidens VA-lösningar.

Gästrike Vatten är inne i en spännande fas av utveckling för att möta framtida krav och behov. Utvecklingsarbetet sker i ett stort antal både större och mindre projekt. Ett flertal av de större projekten kommer att ingå i två program som vi kommer att starta till hösten. Programmen omsätter totalt omkring 4 miljarder kr under de närmaste åren.

Till vår enhet Projekt söker vi erfarna projektledare som kan få användning av sina erfarenheter och vill vara med och driva stora projekt. Du kan komma att arbeta i projekt i alla våra ägarkommuner så som Gävle, Hofors, Ockelbo, Älvkarleby och Östhammars kommun.

Vi erbjuder dig utveckling, frihet och trygghet

Hos oss får du ett utvecklande arbete med stor frihet och eget ansvar i en bransch där du kan vara trygg med att det kommer att finnas jobb och gott om utmaningar även i framtiden.

Vi arbetar aktivt för att våra drygt 125 medarbetare ska trivas och vi erbjuder goda möjligheter till kompetensutveckling. För oss är det viktigt att du kan ha en bra balans mellan arbete och fritid.

Din roll

Du arbetar i projekt inom ledningsnät, vatten- och avloppsverksamheten. Vi utvecklar många av våra anläggningar genom investeringsprojekt men även underhållsprojekt förekommer. Som projektledare hos oss leder du projektet från start till mål och säkerställer att de håller fastställd budget och tidplan. Du hanterar även intressenter och har en dialog med dessa som berörs av projekt. Vi ser att du blir ett ansikte utåt och företrädare för Gästrikevatten och det är viktigt att du känner att du kan bära den rollen.

Vi erbjuder dig en roll där du har möjlighet att växa och utvecklas samtidigt som du har stor möjlighet att påverka ditt arbete. Du tillhör projektavdelningen där det förutom projektledare även arbetar programledare, vi har även ett projektkontor där vi sköter verksamhetsutveckling koordinerar projekt och sammanställer och följer upp vår projektportfölj.

Avdelningen för vatten har ett uppdrag att tillhandahålla ett rent dricksvatten både nu och för framtida generationer. Det innebär att alla investeringar och vårt underhållsarbete görs för att vara säkert och hållbart för framtiden det är då viktigt att stödja detta arbete.

På samma sätt arbetar vi med vår rening av avloppsvatten. Våra ledningsnät och reningsverk tar hand om och renar vårt gemensamma avlopp för att få en så liten påverkan som möjligt på våra naturomgivningar. Vi jobbar för att minska övergödningspåverkan, men även för att vara energi- och kemikaliesmarta, vilket är viktigt för oss.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som projektledare i stora investeringsprojekt inom mark och anläggning. Vi ser gärna att du har högskoleutbildning eller likvärdig efter gymnasial utbildning inom relevant teknikområde. Du är väl bekant med de olika faserna inom Samhällsbyggnadsprocessen, -från detaljplaneprocessen till projektering, upphandling och entreprenad. Har du erfarenhet av att arbeta i XLPM så är det meriterande.

Dina personliga egenskaper och förmågor

Vi ser att du har egenskaper så som att du är engagerad vilket ger sig uttryck i att du driver projektet framåt och tycker att det är roligt att arbeta i projekt. Du tycker även om ordning o reda vilket skapar en tydlighet i det projektet du driver. Du är även en mål- och resultatinriktad problemlösare som är flexibel, snabbfotad och har en förmåga att ha många bollar i luften samtidigt. Det är också viktigt att du kan leda och kommunicera med många olika parter och på olika nivåer med tex myndigheter, styrelser, internt, kunder.

Tjänsteort och ansökan

Vi utgår från Gävle, men även Östhammar kan vara en alternativ tjänsteort.

Urval och intervjuer sker löpande. Vi ser därför gärna att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt.

Skicka din ansökan till nyttjobb@gastrikevatten.se​. Din ansökan vill vi ha senast den 31 augusti.

Kontakt

Verkar det intressant? Du är välkommen att ringa mig efter den 11 augusti, så berättar jag mer om jobbet och Gästrike Vatten.

Elisabeth Stüffe, Enhetschef projekt, telefon 026-17 51 03.

""

Vilka är Gästrike Vatten?

Gästrike Vatten koncernen ansvarar för dricksvattenförsörjningen och avloppshanteringen i kommunerna Gävle, Hofors, Ockelbo, Älvkarleby och Östhammar. Gästrike Vatten är ett gemensamt VA-bolag som ägs av de ingående kommunerna. Vi arbetar för en hållbar utveckling och en framtid med friskt vatten, rena sjöar och hav.

 

Till toppen