Gästrike Vatten

Gästrike Vatten söker projektledare

Vi har världens viktigaste jobb – att trygga ditt vatten nu och för kommande generationer!
Häng med oss på resan mot framtidens VA-lösningar.

Vi söker en projektledare som brinner för samhällsbyggnad. Som projektledare hos oss på Gästrike Vatten fattar du beslut och driver verksamhet som formar morgondagens VA-lösningar.

Våra projekt är av olika storlek och komplexitet – alltifrån upprustning av ledningsnät, pumpstationer och vattentorn till nybyggnation av reningsverk och vattenverk. Vi driver även projekt inom olika former av teknikutveckling.

Vi erbjuder dig utveckling, frihet och trygghet

Hos oss får du ett utvecklande arbete med stor frihet och eget ansvar i en bransch där du kan vara trygg med att det kommer att finnas jobb även i framtiden. Arbetet är omväxlande och rörligt eftersom du får möjlighet att arbeta med många olika typer av projekt i våra fem ägarkommuner; Gävle, Ockelbo, Hofors, Älvkarleby och Östhammar.

Vi arbetar aktivt för att våra drygt 115 medarbetare ska trivas och vi erbjuder goda möjligheter till kompetensutveckling. För oss är det viktigt att du kan ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar en arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla genom att värdesätta de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.

Din roll som projektledare

Du leder projekten genom hela processen från projektering och upphandling till slutbesiktning och överlämning. Du har många kontaktytor, dels internt med vår egen driftspersonal, dels externt med exempelvis konsulter, entreprenörer och myndigheter.

Dina personliga egenskaper och förmågor

För att trivas som projektledare hos oss behöver du vara en strukturerad ledare med en stark drivkraft att göra bra leveranser. Du är bekväm med att arbeta självständigt och vill ta ansvar för att utveckla teknik och arbetssätt. Din goda förmåga att samordna hjälper dig att skapa och upprätthålla goda kontakter med dina intressenter.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som har erfarenhet av samhällsbyggnadsområdet, men vi är öppna för olika typer av kompetenser inom teknikområdet. Du kanske arbetar som projektledare idag, eller så är du ingenjör, specialist eller konsult och söker nya utmaningar. För oss är det viktigt att du är väl förtrogen med olika entreprenadformer, branschens roller och samverkan mellan olika teknikområden.

Du har högskoleutbildning inom relevant teknikområde och erfarenhet från att leda projekt eller uppdrag.

Tjänsteort och ansökan

Tjänsten är placerad i Gävle. Urval och intervjuer sker löpande. Vi ser därför gärna att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt.

Skicka din ansökan tillsammans med personligt brev till nyttjobb@gastrikevatten.se​. Din ansökan vill vi ha senast den 2021-01-12.

Kontakt

Verkar det intressant? Slå en signal så berättar jag mer om jobbet och Gästrike Vatten.

Johanna Harrysson, chef för enheten Projekt och Distributionsteknik, telefon 026-17 51 47.


Inför rekryteringsarbetet har Gästrike Vatten AB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför all kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.