Gästrike Vatten
""

Gästrike Vatten söker en Kommunikatör som brinner för samhällsutveckling

Vi har världens viktigaste jobb – att trygga ditt vatten nu och för kommande generationer!

Häng med oss på resan mot framtidens VA-lösningar.

Vi erbjuder

Hos oss får du ett utvecklande arbete med stor frihet och eget ansvar i en bransch där du kan vara trygg med att det kommer att finnas jobb och gott om utmaningar även i framtiden.

Vi arbetar aktivt för att våra drygt 120 medarbetare ska trivas och vi erbjuder goda möjligheter till kompetensutveckling. För oss är det viktigt att du kan ha en bra balans mellan arbete och fritid.

Din roll

Som kommunikatör på Gästrike Vatten arbetar du med det viktiga uppdraget att kommunicera internt och extern om vår verksamhet. Du har en samordnande roll att, tillsammans med våra två övriga kommunikatörer, planera, producera och kvalitetssäkra budskap och texter utifrån ett helhetsperspektiv.

Arbetet är varierande och du jobbar både strategiskt och operativt inom områden som media, intranät, webb och sociala medier.

Rollen är en utökning av antalet kommunikationsresurser och ingår i vårt Servicecenter. Du och dina kollegor har ett nära samarbete med övriga i organisationen samt med kommunikatörer i våra kommuner.

Gästrike Vatten erbjuder en spännande framtid framför dig. Vår bransch står inför nya utmaningar och du kommer att vara en viktig del i utvecklingsarbetet som Gästrike Vatten har framför sig.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig med högskoleutbildning inom medie- och kommunikationsvetenskap eller annan utbildning i kombination med erfarenhet som vi bedömer likvärdig.

För att lyckats i rollen tror vi att du har arbetat i en samordnande och bred kommunikationsroll där du har erfarenhet av bl a intern och extern kommunikation, webbpublicering, press och social media.

Då vi nu förstärker upp inom kommunikationsområdet och startar en resa att utveckla vår kommunikationsplattform ser vi gärna att du varit delaktig i ett strategiskt utvecklingsarbete.

Dina personliga egenskaper och förmågor

Som kommunikatör är du kreativ, självständig och prestigelös i dina samarbeten. Vi värdesätter dina ledaregenskaper där du genom ditt agerande kan skapa trygghet och engagemang i organisationen trots att detta inte är en chefsroll.

Du motiveras av att nå uppsatta mål och tar egna initiativ för att ständigt utveckla både verksamheten och dig själv. Ett engagemang för samhälls- och miljöfrågor hjälper dig att trivas i vår vardag.

Anställning och ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid, med tillträde efter överenskommelse och placeringsort är Gävle. Kollektivavtal finns.

Välkommen med din ansökan via e-post till nyttjobb@gastrikevatten.se
Din ansökan vill vi ha senast 2022-05-29.

Kontakt

 Vill du veta mer? Ring mig så berättar jag mer om jobbet och Gästrike Vatten.

Katarina Sundqvist, Enhetschef Servicecenter, 026-17 51 87

""

Vilka är Gästrike Vatten?

Gästrike Vatten koncernen ansvarar för dricksvattenförsörjningen och avloppshanteringen i kommunerna Gävle, Hofors, Ockelbo, Älvkarleby och Östhammar. Gästrike Vatten är ett gemensamt VA-bolag som ägs av de ingående kommunerna. Vi arbetar för en hållbar utveckling och en framtid med friskt vatten, rena sjöar och hav.

 

Till toppen