Gästrike Vatten
""

Gästrike Vatten söker IT-tekniker

Vi har världens viktigaste jobb – att trygga ditt vatten nu och för kommande generationer!

Häng med oss på resan mot framtidens VA-lösningar.

Hos oss får du ett utvecklande arbete med stor frihet och eget ansvar i en bransch där du kan vara trygg med att det kommer att finnas jobb och det finns gott om utmaningar även i framtiden.

Vi arbetar aktivt för att våra drygt 130 medarbetare ska trivas och vi erbjuder goda möjligheter till kompetensutveckling. För oss är det viktigt att du kan ha en bra balans mellan arbete och fritid.

Din roll

Som IT-tekniker hjälper och stödjer du våra användare i frågor och problem gällande deras IT-miljö och avhjälper störningar inom IT-driften.

Dina verksamhetsstödjande arbetsuppgifter innefattar såväl telefonsupport som fjärrhjälp avseende system, program och behörighetsstyrning. I rollen hanterar du även beställningar och installationer av hårdvara direkt mot användare eller vid kontor och konferensrum.

Att säkerställa en fungerande anpassning av datorer och datorprogram till företagets IT-miljö i syfte att uppnå god funktionalitet är en viktig del av IT-teknikerns uppgift.

Du arbetar även med avhjälpande åtgärder då det uppstått störningar inom IT-driften, vilket kan innebära underhåll av servrar, infrastruktur, nätverk, system och applikationer.

Som IT-tekniker på Gästrike Vatten har du även många både interna och externa kontakter.

Utbildning och erfarenhet

Du har minst 3-årig gymnasieutbildning samt relevant eftergymnasial utbildning inom IT-området eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom IT. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt mycket god datorvana, främst inom Microsoftbaserad IT-miljö, nätverk och kommunikation. Du har arbetat med ärendehanteringssystem inom IT samt har kännedom om grunderna inom Active Directory. Tjänsten kräver B-körkort.

Dina personliga egenskaper och förmågor

Som person är du serviceinriktad, lösningsorienterad, ödmjuk och flexibel. Du har ett strukturerat och nogrannt arbetssätt där du planerar, organiserar och prioriterar effektivt och håller tidsramar. Du har förmåga att snabbt sätta dig in i nya frågeställningar och skaffa dig ny kunskap. Även i stressade situationer behåller du lugnet och fokuserar på rätt saker. Du är initiativrik och självgående.

Anställning

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid, med tillträde efter överenskommelse och placeringsort är Gävle. Kollektivavtal finns.

Tjänsten är även säkerhetsklassad och kräver därmed att du är svensk medborgare. Säkerhetsprövning och registerkontroll kommer genomföras innan anställning.

Kontakt och ansökan

Vill du veta mer? Ring mig så berättar jag mer om jobbet och Gästrike Vatten.

Christoffer Stiernborg, Säkerhetschef, 026 – 17 51 96.

Din ansökan vill vi ha senast 2022-10-09

""

Vilka är Gästrike Vatten?

Gästrike Vatten koncernen ansvarar för dricksvattenförsörjningen och avloppshanteringen i kommunerna Gävle, Hofors, Ockelbo, Älvkarleby och Östhammar. Gästrike Vatten är ett gemensamt VA-bolag som ägs av de ingående kommunerna. Vi arbetar för en hållbar utveckling och en framtid med friskt vatten, rena sjöar och hav.

 

Till toppen