Gästrike Vatten
""

Gästrike Vatten söker en GIS-ingenjör

Vi har världens viktigaste jobb – att trygga ditt vatten nu och för kommande generationer!

Häng med oss på resan mot framtidens VA-lösningar.

Vi erbjuder

Hos oss får du ett utvecklande arbete med stor frihet och eget ansvar i en bransch där du kan vara trygg med att det kommer att finnas jobb och gott om utmaningar även i framtiden.

Vi arbetar aktivt för att våra drygt 120 medarbetare ska trivas och vi erbjuder goda möjligheter till kompetensutveckling. För oss är det viktigt att du kan ha en bra balans mellan arbete och fritid.

Din roll

Som GIS-ingenjör ingår du i GIS-gruppen, som ansvarar för utveckling och förvaltning av våra geografiska informationssystem. Gruppen har en central roll inom Gästrike vatten och bidrar med geografisk information som skapar nytta för olika aktörer och användare i samhället.

I din roll arbetar du brett över hela GIS-området, med stort fokus på utveckling inom bl a mobilitet och tillgänglighetslösningar för våra kommuner, entreprenörer och medborgare. Fokus i arbetet ligger även på att implementera analysverktyg som bidrar till att ledningsnätet ständigt förbättras. Systemen vi arbetar i är bl a Va-banken, ESRI:s ArcGIS plattform, FME-server och Microsoft SQL-server.

Inom Gästrike vatten pågår nu flera större investeringsprojekt där du har en viktig roll i att säkerställa att de olika projekten har rätt data och information vid beslut. Projekten tillsammans uppgår till flera miljarder där du bidrar till uppbyggnaden av framtidens VA-lösningar.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig med högskole- eller universitetsutbildning inom GIS eller annan relevant utbildning i kombination med arbetslivserfarenhet inom GIS-området. Ett plus är om du har kunskaper inom databaser och SQL.

Dina personliga egenskaper och förmågor

Som person är du lösningsorienterad och gillar att arbeta kreativt baserat på fakta och noggranna analyser. Då arbetat innebär många kontakter med olika människor, uppskattar du att vara i sociala sammanhang där du har lätt att kommunicera ditt budskap.

Anställning och ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid, med tillträde efter överenskommelse och placeringsort är Gävle. Kollektivavtal finns.

Välkommen med din ansökan via e-post till nyttjobb@gastrikevatten.se
Din ansökan vill vi ha senast 2022-06-06.

Kontakt

Vill du veta mer? Ring mig så berättar jag mer om jobbet och Gästrike Vatten.

Hanna Kulla, Enhetschef Ledningsnät teknik, 026 – 17 51 66.

""

Vilka är Gästrike Vatten?

Gästrike Vatten koncernen ansvarar för dricksvattenförsörjningen och avloppshanteringen i kommunerna Gävle, Hofors, Ockelbo, Älvkarleby och Östhammar. Gästrike Vatten är ett gemensamt VA-bolag som ägs av de ingående kommunerna. Vi arbetar för en hållbar utveckling och en framtid med friskt vatten, rena sjöar och hav.

 

Till toppen