Gästrike Vatten
""

Gästrike Vatten söker Enhetschef Teknik Ledningsnät

Vi har världens viktigaste jobb – att trygga ditt vatten nu och för kommande generationer!

Häng med oss på resan mot framtidens VA-lösningar.

Vi söker en ledare som vill se både verksamheten och kollegorna lyckas. Du kommer att få en viktig roll inom VA-försörjning för våra ägarkommuner Gävle, Hofors, Ockelbo, Älvkarleby och Östhammars kommun.

Vi erbjuder dig utveckling, frihet och trygghet

Hos oss får du ett utvecklande arbete med stor frihet och eget ansvar i en bransch där den tekniska utvecklingen och behov av insatser är stora framöver.

Vi arbetar aktivt för att våra drygt 120 medarbetare ska trivas och vi erbjuder goda möjligheter till kompetensutveckling. För oss är det viktigt att du kan ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar en arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla genom att värdesätta de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.

Din roll

Du kommer att arbeta som chef för enheten Teknik Ledningsnät, där våra kunniga och drivna ingenjörer, GIS-tekniker och uppdragsledare arbetar. I din roll kommer du att få ta stort ansvar för att skapa en hållbar VA-försörjning till alla våra kunder och kommuner. Du kommer att tillsammans med dina kollegor säkerställa:

  • Att anläggningarna har rätt status för säkra leveranser av dricksvatten och avloppsvatten från daglig till strategisk nivå.
  • Att vi uppfyller lagkrav inom ansvarsområdet
  • Förebyggande och strategiskt underhåll av ledningsnätet och tekniska anläggningar
  • Upprätthålla och utveckla våra karta /GIS verktyg
  • Utredning, projektering och genomförande av förnyelse, investeringar och underhållsåtgärder på VA-nätet.

I tjänsten ingår personalansvar för ca 15 medarbetare och att säkerställa en god arbetsmiljö på din enhet. Du har ansvar för budget och planering samt uppföljning av verksamheten. I din roll ingår och att som processägare utveckla och tydliggöra våra arbetssätt. I din roll som chef kommer du att vara projektbeställare för investeringar och förbättringar på VA-nätet.

Verksamheten har många spännande utmaningar och du kommer att få utveckla enheten i flera riktningar, att växa både i nya roller och i nya ansvar genom att säkerställa rätt leveranser och rätt kompetens.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som har erfarenhet av att vara chef i en verksamhet med specialister inom samhällsbyggnad. Vi vill att du har högskoleutbildning inom relevant teknikområde i grunden och att du arbetat några år i en ingenjörsroll eller liknande. Det är meriterande om du har erfarenhet av projektering, entreprenad och anläggningsteknik.

Dina personliga egenskaper och förmågor

Du tycker om att skapa effektiva arbetssätt och utveckla verksamheter från strategi vidare till nytta för våra kunder. Du är teknikintresserad och kan se hur detaljer samverkar i större sammanhang för att kunna styra verksamheten mot målet. I rollen kommer du att samverka med övriga enheter internt men även med konsulter, våra ägarkommuner, myndigheter och övriga VA- bolag. Att kunna dokumentera och kommunicera internt och externt kommer vara en viktig del av ditt arbete

Som chef hos oss vill vi se dig som är trygg och ödmjuk i ditt ledarskap.

Tjänsteort och ansökan

Tjänsten är placerad i Gävle. Urval och intervjuer sker löpande. Vi ser därför gärna att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt.

Skicka din ansökan till nyttjobb@gastrikevatten.se​. Din ansökan vill vi ha senast den 10 oktober.

Kontakt

Verkar det intressant? Slå en signal så berättar jag mer om jobbet och Gästrike Vatten.

Johanna Harrysson, Avdelningschef Ledningsnät, telefon 026-17 51 47.

""

Vilka är Gästrike Vatten?

Gästrike Vatten koncernen ansvarar för dricksvattenförsörjningen och avloppshanteringen i kommunerna Gävle, Hofors, Ockelbo, Älvkarleby och Östhammar. Gästrike Vatten är ett gemensamt VA-bolag som ägs av de ingående kommunerna. Vi arbetar för en hållbar utveckling och en framtid med friskt vatten, rena sjöar och hav.

 

Till toppen