Gästrike Vatten
""

Gästrike Vatten söker Enhetschef Teknik Avlopp

Vi har världens viktigaste jobb – att trygga ditt vatten nu och för kommande generationer!

Häng med oss på resan mot framtidens VA-lösningar.

Vi söker en ledare som vill se både verksamheten och kollegorna lyckas. Du kommer att få en viktig roll inom VA-försörjning för våra ägarkommuner Gävle, Hofors, Ockelbo, Älvkarleby och Östhammars kommun.

Vi erbjuder dig utveckling, frihet och trygghet

Hos oss får du ett utvecklande arbete med stor frihet och eget ansvar i en bransch där du kan vara trygg med att det kommer att finnas jobb och gott om utmaningar även i framtiden.

Vi arbetar aktivt för att våra drygt 125 medarbetare ska trivas och vi erbjuder goda möjligheter till kompetensutveckling. För oss är det viktigt att du kan ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar en arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla genom att värdesätta de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.

Din roll

Du kommer att arbeta som Enhetschef Teknik Avlopp. Enhetens ansvar omfattar att förvalta, utveckla och förnya våra anläggningar inom behandling av spillvatten i våra fem bolag. Enheten hanterar lagkrav, strategiskt underhåll, tekniska krav för anläggningsutveckling, exploateringssamverkan, utredning och projektering för utveckling av våra anläggningar samt säkerställer att anläggningarna har rätt status för omhändertagandet av avloppsvatten.

I din roll har du i dagsläget personalansvar över två processingenjörer. Du kommer att säkerställa en god arbetsmiljö, ekonomisk uppföljning och planering samt driva och utveckla arbetssätt och processer inom ansvarsområdet. I chefsrollen kommer du även vara projektbeställare för investeringar och förbättringar på våra anläggningar och vår utrustning inom området avlopp. Enheten ingår i avdelningen Avlopp där ansvaret för hela Avloppsområdet ingår; allt från teknik, strategi, investering, samhällsutveckling och daglig drift. Avdelningens enheter har ett tätt samarbete och tillsammans med övrig verksamhet utvecklar vi goda arbetssätt och verklig nytta för våra kunder.

Verksamheten har många spännande utmaningar och du kommer att få utveckla enheten i flera riktningar, att växa både i nya roller och i nya ansvar genom att säkerställa rätt leveranser och rätt kompetens.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som har erfarenhet av att vara chef, gärna i en verksamhet med specialister. Vi ser att du har eftergymnasial utbildning inom relevant teknikområde eller att du arbetat några år i en ingenjörsroll eller liknande. Det är meriterande om du har erfarenhet av projektering, entreprenad och anläggningsteknik.

Dina personliga egenskaper och förmågor

Du tycker om att skapa effektiva arbetssätt tillsammans med gruppen och utveckla verksamheter från strategi till nytta för våra kunder. Du är teknikintresserad och kan se hur detaljer samverkar i större sammanhang för att kunna styra verksamheten mot målet. I rollen kommer du att samverka med övriga enheter internt men även med kommunen, myndigheter och övriga VA- bolag, därför är det viktigt att kunna dokumentera och kommunicera internt och externt. Som chef hos oss vill vi se dig som är trygg och ödmjuk i ditt ledarskap.

Anställning och ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Gävle. Kollektivavtal finns.

Skicka din ansökan till nyttjobb@gastrikevatten.se​. Din ansökan vill vi ha senast den 31 augusti.

Kontakt

Verkar det intressant? Slå en signal så berättar jag mer om jobbet och Gästrike Vatten.

Niclas Holmström, Tf Avdelningschef Avlopp, telefon 026-17 51 58.

""

Vilka är Gästrike Vatten?

Gästrike Vatten koncernen ansvarar för dricksvattenförsörjningen och avloppshanteringen i kommunerna Gävle, Hofors, Ockelbo, Älvkarleby och Östhammar. Gästrike Vatten är ett gemensamt VA-bolag som ägs av de ingående kommunerna. Vi arbetar för en hållbar utveckling och en framtid med friskt vatten, rena sjöar och hav.

 

Till toppen