Gästrike Vatten

Gästrike Vatten söker Enhetschef projektledning

Vi har världens viktigaste jobb – att trygga ditt vatten nu och för kommande generationer!

Häng med oss på resan mot framtidens VA-lösningar.

Gästrike Vattens uppdrag är att underlätta människors vardag och bidra till en hållbar samhällsutveckling i våra fem ägarkommuner, Gävle, Hofors, Ockelbo, Älvkarleby och Östhammar.

Hos oss får du ett utvecklande arbete med stor delaktighet och eget ansvar på en arbetsplats som genomsyras av ett stort engagemang.

Arbetsuppgifter

Vill du ha en central roll i genomförandet av de stora samhällsbyggnadsprojekt som genomföras inom Gästrike vatten, då är rollen som enhetschef för projektledning ett arbete för dig. I rollen är du chef för de projektledare som driver strategiskt viktiga projekt för samhällsmedborgarna i våra kommuner. Du ansvarar du för att resurssätta och säkerställa rätt kompetens i projekten samt skapa förutsättningar så att projektledarna kan lyckas i sina uppdrag.

Som enhetschef har du personal, -och ekonomiansvar. En central del i arbetet är att stötta och vara ett bollplank till projektledarna i frågor som komplexa avväganden, vägval och beslut. Vi har även externa projektledare, vilket innebär att du i din roll kommer följa upp framdriften i deras arbete.

Du ingår i avdelningen för Projekt där även Projektkontoret finns, vilken bland annat ansvarar för vår projektportfölj och projektmetodik. Då vi ständigt vill förbättras kommer du att spela en drivande och aktiv roll i att bidra till att vår metodik utvecklas och att vi som avdelning når våra mål.

Här kan du läsa mer om våra pågående projekt.

Kvalifikationer

Vi söker dig med tidigare erfarenhet att driva stora projekt, gärna inom samhällsbyggnad och entreprenadbranschen. Du har någon form av högskole- eller universitetsutbildning med tidigare chefserfarenhet och då gärna varit chef för projektledare.

Ditt ledarskap karaktäriseras av en coachande och stöttande ledarstil där du motiveras av att se andra lycka samtidigt som du har förmågan att kliva in och ta beslut när situationen kräver det. Som person är du lösningsorienterad med förmågan att på ett strukturerat sätt ständigt bidra till att verksamheten förbättras.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2024-08-18
Referensnummer: C201324

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson

Martin Wirdby
Rekryterare
070-244 54 97

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort i Gävle.

Har du skyddad identitet, kontakta ansvarig rekryterare för vidare instruktioner för ansökan.

Inför rekryteringsarbetet har Gästrike Vatten tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss
därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

""

Vilka är Gästrike Vatten?

Gästrike Vatten koncernen ansvarar för dricksvattenförsörjningen och avloppshanteringen i kommunerna Gävle, Hofors, Ockelbo, Älvkarleby och Östhammar. Gästrike Vatten är ett gemensamt VA-bolag som ägs av de ingående kommunerna. Vi arbetar för en hållbar utveckling och en framtid med friskt vatten, rena sjöar och hav.