Gästrike Vatten
""

Gästrike Vatten söker elkonstruktör

Vi har världens viktigaste jobb - att trygga ditt vatten nu och för kommande generationer!
Häng med oss på resan mot framtidens VA-lösningar.

Om arbetsplatsen

Hos oss får du ett utvecklande arbete med stor frihet och eget ansvar i en bransch där du kan vara trygg med att det kommer att finnas jobb och det finns gott om utmaningar även i framtiden.

Vi arbetar aktivt för att våra drygt 130 medarbetare ska trivas och vi erbjuder goda möjligheter till kompetensutveckling. För oss är det viktigt att du kan ha en bra balans mellan arbete och fritid.

Arbetsuppgifter

Gästrike vatten har ett stort antal reningsverk, vattenverk, pumpstationer, tryckstegringar och högreservoarer. Som elkonstruktör kommer du vara en del av vår enhet El- och automation som idag består av fyra personer, som arbetar med underhåll och utveckling av våra tekniska lösningar inom elteknik och automation för att dessa anläggningar ska fungera.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att utföra felsökningar, utveckla el-standarden, sköta driftsupport, underhåll och utveckling av våra befintliga el-ritningar. Du kommer även arbeta med driftsättning av nyinstallationer samt konstruktion och framtagande av el-ritningar för Gästrike Vattens egna elinstallationsarbeten. Gästrike Vatten har många spännande projekt som pågår och du kan bli delaktig genom att säkerställa underlag för el-ritningar och utföra förstudier inför projektering.

Beredskap kan komma att ingå i tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig med gymnasieutbildning eller eftergymnasial utbildning inom el eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har arbetat som elkonstruktör eller har erfarenhet av konstruktion och dimensionering av industriella elanläggningar både befintliga som nykonstruktion.

Det är meriterande om du har erfarenhet av Elprocad eller Eplan.

Du behöver ha B-körkort.

Som person gillar du att arbeta proaktivt och självständigt driva dina ansvarsområden. Du tar stort eget ansvar och har lätt för att samarbeta och delar gärna med dig av dina kunskaper.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Heltid

Kontakt

Har du frågor om tjänsten eller processen, kontakta gärna rekryterande chef Jonas Lindeberg, 026-17 51 99.

Ansökan

Ansök senast 30 november 2022

Varmt välkommen med din ansökan!

""

Vilka är Gästrike Vatten?

Gästrike Vatten koncernen ansvarar för dricksvattenförsörjningen och avloppshanteringen i kommunerna Gävle, Hofors, Ockelbo, Älvkarleby och Östhammar. Gästrike Vatten är ett gemensamt VA-bolag som ägs av de ingående kommunerna. Vi arbetar för en hållbar utveckling och en framtid med friskt vatten, rena sjöar och hav.

 

Till toppen