Gästrike Vatten
""

Gästrike Vatten söker en automationsingenjör

Vi har världens viktigaste jobb – att trygga ditt vatten nu och för kommande generationer!

Häng med oss på resan mot framtidens VA-lösningar.

Vi erbjuder dig utveckling, frihet och trygghet

Hos oss får du ett utvecklande arbete med stor frihet och eget ansvar i en bransch där du kan vara trygg med att det kommer att finnas jobb och gott om utmaningar även i framtiden.

Vi arbetar aktivt för att våra drygt 125 medarbetare ska trivas och vi erbjuder goda möjligheter till kompetensutveckling. För oss är det viktigt att du kan ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar en arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla genom att värdesätta de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.

Din roll

Gästrike vatten har ett stort antal reningsverk, vattenverk, pumpstationer, tryckstegringar och högreservoarer som styrs via lokala PLC-system där det finns system för övervakning och larmhantering. Som automationsingenjör arbetar du med optimering och anpassning av dessa. Du arbetar även med driftsupport, problemlösning, kontinuerligt förbättringsarbete samt driftsättning av nyinstallationer. Mycket av utvecklings- och förbättringsarbetet sker i projektform där du både driver och deltar i små eller stora investeringsprojekt.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom automationsområdet. Du har mångårig arbetslivserfarenhet inom teknikområdet där du har arbetat med programmering av PLC och erfarenhet av SCADA-system.

Dina personliga egenskaper och förmågor

Som person gillar du att arbeta proaktivt och självständigt driva dina ansvarsområden. Du drivs av att driva förbättringar och samarbeta med andra för att uppnå bästa resultat.

Anställning och ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid, med tillträde efter överenskommelse och placeringsort är Gävle. Kollektivavtal finns.

Skicka din ansökan till nyttjobb@gastrikevatten.se. Din ansökan vill vi ha senast 31 augusti.

Välkommen med din ansökan.

Kontakt

Vill du veta mer? Ring mig så berättar jag mer om jobbet och Gästrike Vatten.

Jonas Lindeberg, Enhetschef el & automation, 026 – 17 51 99

""

Vilka är Gästrike Vatten?

Gästrike Vatten koncernen ansvarar för dricksvattenförsörjningen och avloppshanteringen i kommunerna Gävle, Hofors, Ockelbo, Älvkarleby och Östhammar. Gästrike Vatten är ett gemensamt VA-bolag som ägs av de ingående kommunerna. Vi arbetar för en hållbar utveckling och en framtid med friskt vatten, rena sjöar och hav.

 

Till toppen