Meny

God Jul och Gott Nytt År

Jul- och nyårshelgerna närmar sig, men dricksvattenproduktionen och avloppsreningen tar aldrig ledigt! Vi fortsätter att producera drygt 38 miljoner liter vatten per dygn* så att du kan koka potatis till sillen, släcka törsten och inte minst, få undan all disk efter julbordet.
 
Tack för att du tillsammans med oss tar hand om vårt gemensamma vatten!
 
God helg önskar Gästrike vatten!

*Vi producerar sammanlagt drygt 38 miljoner liter vatten per dygn i våra kommuner - Gävle, Hofors, Ockelbo, Älvkarleby och Östhammar. 
Nyheter
2020-02-27
Under vecka 8 besökte Gästrike Vatten klass 2 C och 2 D på Solängsskolan för att prata om vatten och varför kranvatten är bättre än köpt flaskvatten. Solänggskolan har cirka 90 st engagerade vattenambassadörer som sprider buskapet om att dricka kranvatten till sina kompisar och familj.
Läs mer
2020-02-19
Gästrike återvinnare har kranmärkt sin verksamhet och väljer kranvatten istället för buteljerat och förpackat vatten. De hoppas att fler tar ställning för att minska sitt avfall och dricka världens bästa och godaste kranvatten.
Läs mer
2020-01-16
Den 16 januari besökte Gästrike Vatten klass 2B på Solängsskolan för att prata om vatten.
Läs mer
2019-12-20
Jul- och nyårshelgerna närmar sig, men dricksvattenproduktionen och avloppsreningen tar aldrig ledigt!
Läs mer
2019-12-18
Nu är det sista beslutet fattat för att kunna binda ihop vattenförsörjningen mellan Örbyhus i Tierps kommun och Österbybruk och Alunda i Östhammars kommun.
Läs mer
2019-12-18
Gästrike Vatten hade idag glädjen att överlämna diplom till Furuviks Grävtjänst AB som har kranmärkt hela sin verksamhet.  
Läs mer
2019-12-17
När du skinkan kokt
är det väldigt klokt
Att fettet ned i tratten hälla
så slipper avloppet att svälla
Läs mer