Kranmärk dig på Världsvattendagen!

Den internationella Världsvattendagen infaller 22 mars. Passa på att Kranmärka ditt företag/organisation!

Den 22 mars är det FN:s internationella världsvattendag. I den globala 2030-agendan för hållbar utveckling slås tydligt fast att rent vatten är en mänsklig rättighet. Men tyvärr lever fortfarande miljarder människor utan säkert vatten. Därför är temat för årets världsvattendag ”Vatten åt alla”. 

Att alla våra kunder ska ha tillgång till rent och gott vatten är förstås mycket viktigt för oss på Gästrike Vatten. Att vi arbetar med hållbar utveckling är en självklarhet, i synnerhet när våra städer och orter växer och utvecklas.

Vi har ett av Sveriges renaste vatten och det vill vi förstås att vi ska fortsätta ha!

Vi uppmärksammar Världsvattendagen genom vårt arbete med att kranmärka organisationer, företag, föreningar och event.
Nu har du möjlighet att bidra till hållbar vattenförsörjning. Bli kranvattenambassadör och hjälp till att lyfta värdet av vårt vatten!
Genom att Kranmärka din verksamhet visar du att ni tar ansvar och arbetar med hållbar utveckling!
Kontakta oss så hjälper vi dig med tips och stöd!

Läs mer om Kranmärkning»
 
Nyheten skapad 2019-03-18 12:08:33
Senast ändrad 2019-04-16 13:52:28
Nyheter
2019-04-17
Torsdag den 18 april 2019 är vår kundtjänst stängd.

Vi öppnar åter tisdag 23 april.
Ordinarie öppettider 9 -12 och 13 -15. Välkomna att skicka din fråga med e-post till info@gastrikevatten.se.
 
Läs mer
2019-04-16
Grundvattennivåerna är fortfarande låga i delar av Gävle och Ockelbo kommuner. I hela Östhammars kommun är situationen fortfarande ansträngd. Det finns många sätt som vi tillsammans kan hjälpas åt att spara på dricksvattnet på. Varje droppe räknas!
Läs mer
2019-04-12
Grundvattennivåerna är fortfarande låga i delar av Gävle och Ockelbo kommuner. I hela Östhammars kommun är situationen fortfarande ansträngd. Alla behöver hjälpas åt att spara på vattnet! De låga nivåerna beror på de senaste årens underskott av nederbörd, bland annat förra årets varma och torra sommar och höst.
Läs mer
2019-04-09
Gävle Energi, Gästrike Vatten och Gävle kommun genomför projekt tillsammans. I vår och sommar kommer vi att renovera infrastruktur längs Kyrkogatan och Norra Slottsgatan. Projekten börjar den 23 april.
Läs mer
2019-04-01
Högfluorerade ämnen under åtgärdsgräns
Högflurorerade ämnen har många olika användningsområden i vårt samhälle som en följd av sina vatten-, fett- och smutsavvisande egenskaper. Ämnena är mycket svårnedbrytbara i naturen och de sprids lätt ibland annat vatten. 

Läs mer »
2019-03-20
Otillräcklig vattenförsörjning skapar problem för orter i Uppsala län som vill växa. Tanken är att utnyttja befintliga vattenresurser oavsett kommungränser, för att säkra vattenleveranser och fördela kostnader. 
Läs mer