Kranmärk dig på Världsvattendagen!

Den internationella Världsvattendagen infaller 22 mars. Passa på att Kranmärka ditt företag/organisation!

Den 22 mars är det FN:s internationella världsvattendag. I den globala 2030-agendan för hållbar utveckling slås tydligt fast att rent vatten är en mänsklig rättighet. Men tyvärr lever fortfarande miljarder människor utan säkert vatten. Därför är temat för årets världsvattendag ”Vatten åt alla”. 

Att alla våra kunder ska ha tillgång till rent och gott vatten är förstås mycket viktigt för oss på Gästrike Vatten. Att vi arbetar med hållbar utveckling är en självklarhet, i synnerhet när våra städer och orter växer och utvecklas.

Vi har ett av Sveriges renaste vatten och det vill vi förstås att vi ska fortsätta ha!

Vi uppmärksammar Världsvattendagen genom vårt arbete med att kranmärka organisationer, företag, föreningar och event.
Nu har du möjlighet att bidra till hållbar vattenförsörjning. Bli kranvattenambassadör och hjälp till att lyfta värdet av vårt vatten!
Genom att Kranmärka din verksamhet visar du att ni tar ansvar och arbetar med hållbar utveckling!
Kontakta oss så hjälper vi dig med tips och stöd!

Läs mer om Kranmärkning»
 
Nyheten skapad 2019-03-18 12:08:33
Senast ändrad 2019-04-16 13:52:28
Nyheter
2019-04-25
Visste du att smutsen på våra bilar bland annat innehåller oljerester och tungmetaller, som följer med i tvättvattnet när bilen tvättas? Om du tvättar bilen hemma på garageuppfarten eller gatan, sköljs det orenade vattnet ner i dagvattenbrunnen och rinner vidare ut i våra sjöar och hav. Den 26-27 april är det den stora biltvättarhelgen, välj då biltvätten istället så får du både en ren bil och tar samtidigt hand om vår miljö.
Läs mer
2019-04-16
Grundvattennivåerna är fortfarande låga i delar av Gävle och Ockelbo kommuner. I hela Östhammars kommun är situationen fortfarande ansträngd. Det finns många sätt som vi tillsammans kan hjälpas åt att spara på dricksvattnet på. Varje droppe räknas!
Läs mer
2019-04-12
Grundvattennivåerna är fortfarande låga i delar av Gävle och Ockelbo kommuner. I hela Östhammars kommun är situationen fortfarande ansträngd. Alla behöver hjälpas åt att spara på vattnet! De låga nivåerna beror på de senaste årens underskott av nederbörd, bland annat förra årets varma och torra sommar och höst.
Läs mer
2019-04-09
Gävle Energi, Gästrike Vatten och Gävle kommun genomför projekt tillsammans. I vår och sommar kommer vi att renovera infrastruktur längs Kyrkogatan och Norra Slottsgatan. Projekten börjar den 23 april.
Läs mer