Kranmärk dig på Världsvattendagen!

Den internationella Världsvattendagen infaller 22 mars. Passa på att Kranmärka ditt företag/organisation!

Den 22 mars är det FN:s internationella världsvattendag. I den globala 2030-agendan för hållbar utveckling slås tydligt fast att rent vatten är en mänsklig rättighet. Men tyvärr lever fortfarande miljarder människor utan säkert vatten. Därför är temat för årets världsvattendag ”Vatten åt alla”. 

Att alla våra kunder ska ha tillgång till rent och gott vatten är förstås mycket viktigt för oss på Gästrike Vatten. Att vi arbetar med hållbar utveckling är en självklarhet, i synnerhet när våra städer och orter växer och utvecklas.

Vi har ett av Sveriges renaste vatten och det vill vi förstås att vi ska fortsätta ha!

Vi uppmärksammar Världsvattendagen genom vårt arbete med att kranmärka organisationer, företag, föreningar och event.
Nu har du möjlighet att bidra till hållbar vattenförsörjning. Bli kranvattenambassadör och hjälp till att lyfta värdet av vårt vatten!
Genom att Kranmärka din verksamhet visar du att ni tar ansvar och arbetar med hållbar utveckling!
Kontakta oss så hjälper vi dig med tips och stöd!

Läs mer om Kranmärkning»
 
Nyheten skapad 2019-03-18 12:08:33
Senast ändrad 2019-04-16 13:52:28
Nyheter
2019-12-13

Vi på Gästrike Vatten önskar er en glad lucia med en bild på vårt fina luciatåg.

Läs mer
2019-12-13
I måndags upptäcktes en läcka i Fridhem i Gävle. Arbetet med att laga läckan tog längre tid än vad vi förväntade, då vi från början inte exakt kunde lokalisera den.
Läs mer
2019-12-09
Klass 2 A på Solängsskolan har kranmärkt sig! För eleverna är det självklart att välja kranvatten framför flaskvatten!
Läs mer
2019-11-29
I veckan blev invigningen av Gävlebocken kranmärkt och fick ett diplom för detta från Gästrike Vatten. På söndag den 1 december invigs Gävlebocken och hela eventet är Kranmärkt. Kranvatten finns tillgängligt till alla besökare. 
Läs mer
2019-11-27
Gästrike Vatten renoverar och förbättrar VA-ledningar på Stabbläggargatan, hittills har vi dragit cirka 1 kilmeter nya ledningar och lika mycket återstår till våren.  
Läs mer
2019-11-28
Vi binder ihop vattenförsörjningen mellan Örbyhus i Tierps kommun och Österbybruk och Alunda i Östhammars kommun. Samverkan om vatten kommer att gynna invånare i både Östhammars och Tierps kommuner på flertalet sätt.
 
Läs mer
2019-11-26
Från tisdag den 19 november arbetar Gästrike Vatten med ett större förnyelsearbete på ledningsnätet vid järnvägsövergången längs Gäverängevägen i Ockelbo. Detta innebär begränsad framkomlighet och övergången kan komma att stängas av. 
Läs mer
2019-11-19
Den 19 november är det världstoalettdagen, en officiell FN-dag, som syftar till att belysa problemet med bristande sanitet runt om i världen.
Läs mer