Tältmöte i Råbacka

Informationsträff i Råbacka/Tjärnäs, Hofors

Vädret var verkligen inbjudande i Råbacka den här hösteftermiddagen när Gästrike Vatten bjöd in de boende i Råbacka/Tjärnäs till en  informationsträff angående det pågående arbetet med vatten- och spilledningar i området.

Många tog chansen att besöka oss och ställa frågor samt sätta sig in i var arbetet pågår just nu samt hur det påverkar just deras fastighet.

Pekka Jussi, SVEABS platschef berättar om arbetet för intresserade fastighetsägare. Till vänster i bilden ses Magnus Hillström, byggledare, Gästrike Vatten. (Personerna på bilden har givit sitt samtycke till publisering)
Nyheten skapad 2018-10-12 14:19:07
Senast ändrad 2019-01-21 10:41:28
Nyheter
2019-04-25
Visste du att smutsen på våra bilar bland annat innehåller oljerester och tungmetaller, som följer med i tvättvattnet när bilen tvättas? Om du tvättar bilen hemma på garageuppfarten eller gatan, sköljs det orenade vattnet ner i dagvattenbrunnen och rinner vidare ut i våra sjöar och hav. Den 26-27 april är det den stora biltvättarhelgen, välj då biltvätten istället så får du både en ren bil och tar samtidigt hand om vår miljö.
Läs mer
2019-04-16
Grundvattennivåerna är fortfarande låga i delar av Gävle och Ockelbo kommuner. I hela Östhammars kommun är situationen fortfarande ansträngd. Det finns många sätt som vi tillsammans kan hjälpas åt att spara på dricksvattnet på. Varje droppe räknas!
Läs mer
2019-04-12
Grundvattennivåerna är fortfarande låga i delar av Gävle och Ockelbo kommuner. I hela Östhammars kommun är situationen fortfarande ansträngd. Alla behöver hjälpas åt att spara på vattnet! De låga nivåerna beror på de senaste årens underskott av nederbörd, bland annat förra årets varma och torra sommar och höst.
Läs mer
2019-04-09
Gävle Energi, Gästrike Vatten och Gävle kommun genomför projekt tillsammans. I vår och sommar kommer vi att renovera infrastruktur längs Kyrkogatan och Norra Slottsgatan. Projekten börjar den 23 april.
Läs mer