Gästrike Vatten AB är ett VA-bolag med ansvar för vatten och avlopp i kommunerna Gävle, Hofors, Ockelbo, Älvkarleby och Östhammar. Vi arbetar för att långsiktigt trygga en god dricksvattenförsörjning och miljöanpassad avloppshantering. Vi är idag cirka 100 medarbetare som tillsammans arbetar för god service, hög kvalitet och gott affärsmannaskap. Välkommen att bli en av oss!

 

Vi söker en Uppdragsledare


 Vi befinner oss i en spännande utveckling och söker fler medarbetare. Häng med oss på resan mot framtidens VA-lösningar och bidra till vår samhällsutveckling.
Vi kan erbjuda dig ett omväxlande arbete i en spännande bransch där du har stora möjligheter att påverka. På Gästrike Vatten arbetar vi aktivt för att våra medarbetare ska trivas och tar fasta på våra värdeord - trygghet, tydlighet, tillgänglighet och tillväxt. 


Arbetsbeskrivning

Som uppdragsledare driver och genomför du utredningar och uppdrag från planeringsstadiet till överlämnandet. I arbetsuppgifterna ingår även att ta fram handlingar som krävs för att genomföra uppdragen samt hålla i genomförandet och uppföljningen. Du arbetar mycket självständigt med dina utredningar och uppdrag men har nära samverkan internt med beställare och teknikstöd, till exempel projektering, tillstånd, kommunikation och drift. Du ansvarar även för kontakter med myndigheter, fastighetsägare, konsulter, entreprenörer och eventuella samverkansparter. Du deltar aktivt i budgetarbetet och ger underlag för den löpande uppföljningen.
Vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter där ett naturligt steg till projektledare ska vara en ambition.


Kvalifikationer

Du är högskoleutbildad (ingenjör med relevant inriktning) och har gärna ett par års erfarenhet som VA-ingenjör eller motsvarande. Du är van vid att självständigt driva utredningar enligt uppställd budget och inom befintliga regelverk från konsult, entreprenad eller offentlig verksamhet. Det är meriterande om du har erfarenhet inom projektledning (XLPM). Du har mycket goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift samt god datorvana, främst av Office-paketet. Tjänsten kräver B-körkort.

Personliga egenskaper

Du har ett strukturerat angreppssätt, håller tidsramar och kvalitetssäkrar ditt arbete. Genom de många kontaktytorna i din funktion ställs höga krav på affärsmässighet i kombination med social kompetens. Det innebär att det är viktigt att du är trygg i dig själv och duktig på att dokumentera samt att framföra dina åsikter på ett konkret sätt, skriftligt och muntligt. Du är en lagspelare som aktivt bidrar till att skapa en bra arbetsmiljö. Du har förmågan att se sammanhang och verksamhet i ett helhetsperspektiv och på så sätt prioritera rätt frågor. En av dina drivkrafter är att lära dig nytt och att få utvecklas.


Arbetsvillkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid, med tillträde efter överenskommelse. Placeringsort Gävle.
Kollektivavtal finns. Beredskapstjänstgöring kan ingå i tjänsten. Gästrike Vatten strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Ansökan

Skicka ansökan med personligt brev, CV och löneanspråk till nyttjobb@gastrikevatten.se
Ange ref: Uppdragsledare i ansökan. Sista ansökningsdag 2017-11-26.
Vi utgår från Gästrike Vattens jämställdhets- och mångfaldspolicy vid rekrytering.

För mer information kontakta

Tobias Kudermann (chef Teknik och Utveckling) 026-17 51 10, tobias.kudermann@gastrikevatten.se
Malin Delin (SACO) tfn 026-17 51 19, malin.delin@gastrikevatten.se
Gertrud Edström (HR-strateg) tfn 026- 17 51 07, gertrud.edstrom@gastrikevatten.se
 
Inför rekryteringsarbetet har Gästrike Vatten AB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför all kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.PDF: Uppdragsledare
 
Sidan skapad 2017-11-02 20:07:56
Senast ändrad 2017-11-02 20:08:49